Home

Castorii Suceava

Cel mai bun #baschetbucovinean din SUCEAVA


DESPRE NOI

Despre Noi

Dragi copii și părinți,
Clubul de baschet Castorii Suceava este soluția optimă de dezvoltare sănătoasă de durată, de la învățarea până la perfecționarea în tainele jocului de baschet. Aici găsiți toate cele necesare unei dezvoltări armonioase a unui copil de la vârsta minimă de 6 ani, care să învețe baschetul de la A la Z alături de antrenori specializați și dedicați.
ÎNSCRIE-TE

  • Antrenamente de grup
  • Antrenamente individuale
  • Dezvoltare armonioasă
  • Dezvoltare personală
  • Socializare
  • Teamwork
  • Campionate Regionale și Naționale
  • Tabere sportive


Ovidiu Stafie
Antrenor
Ovidiu Stafie face parte din echipa noastră de antrenori din 2019. A început antrenoriatul în 2013 și având entuziasmul continuu de a învăța cât mai mulți sportivi, de la mic la mare, tainele baschetului, continuă să găsească mereu noi metode de a atrage copiii spre o viață sănătoasă și în creșterea potențialului sportiv.

Daniel Roșca
Antrenor
Coordonator al întregii echipe de antrenori, Daniel Roșca, este omul devotat dezvoltării baschetului sucevean fiind persoana cu cea mai mare experiență ca jucător. Pe lângă aceasta exigența și profesionalismul sunt cărțile sale de vizită pentru sportivi care doresc să se specializeze în jocul de baschet.

Florin Ruști
Antrenor
Florin Ruști este unul dintre cei mai vechi antrenori ai clubului de baschet A.B.C. Castorii Suceava, iar implicarea și pasiunea pentru educația sportivilor și a oamenilor de mâine îl recomandă în creșterea potențialului sportiv al fiecărui copil în parte.

Mirabela Stafie
Kinetoterapeut
Kinetoterapia este o știință încă nouă în România și ne arată din ce în ce mai mult că merge mână în mână cu orice sport practicat. Așa că Mirabela Stafie asistă la cât mai multe antrenamente ale sportivilor noștri și se asigură că fiecare sportiv are o postură corectă și o creștere armonioasă.

GALERIE

668
046
615
077
268

Previous
Next

CONTACT

0747 / 694 614 – Ovidiu
0745 / 690 578 – Daniel

contact@castorii.rohttps://castorii.ro/wp-content/uploads/2022/06/2020-01-15-cover-video-fb-castorii.mp4